radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Ensenyament La llar d’infants millora la seva accessibilitat

La llar d’infants millora la seva accessibilitat

COMPARTEIX-HO
, / 258 0

Aprofitant que aquests dies d’estiu la llar d’infants és tancada per vacances, l’Ajuntament de Palafolls aprofita per fer algunes millores a la instal·lació. Una d’aquestes millores està relacionada amb la necessitat d’augmentar el nombre d’entrades útils als centre educatius per evitar aglomeracions, com a mesura de prevenció contra la covid19.

En concret els vol habilitar l’entrada al recinte que ja existeix i que dona a la plaça del País de Sepharad. Per fer-ho la brigada està retirant del pati del recinte alguns elements antics i ja en mal estat que a més, podien obstaculitzar l’accés des d’aquesta entrada. 

Són bàsicament alguns elements de joc i unes antigues rodes també es desplaçaran uns separadors de lona del pati. D’aquesta manera s’adequa l’espai lúdic dels més petits i alhora s’allibera l’espai del que serà  la 4a entrada a la llar d’infants el proper curs que començarà al setembre.