radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Economia Acaben les obres del sector industrial de Mas Reixac

Acaben les obres del sector industrial de Mas Reixac

Economia Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 290 0

Aquest dies s’han enllestit les obres d’urbanització del polígon industrial que es troba a peus de la Nacional 2 a tocar de Mas Reixac.

Es tracta d’uns treballs que van començar ja fa diversos anys, però que van quedar paralitzats perquè la unió temporal d’empreses (UTE) que els estava impulsant va fer fallida. L’any passat es van poder reprendre un cop solucionats alguns problemes de finançament de l’obra.

No tots els problemes econòmics estan resolts ja que el consistori espera poder resoldre un deute pendent d’una entitat financera, propietària d’una de les naus industrials en ruïnes del polígon. Les obres d’urbanització s’han finançat a través de quotes urbanístiques pagades pels propietaris i empresaris de la zona, però aquesta entitat bancària no ha fet efectiu el milió d’euros que li correspon com a propietari d’aquesta nau. De fet l’Ajuntament va amenaçar en deixar de treballar amb aquesta entitat si no es liquidava el deute, tot i que de moment es manté la relació amb l’entitat.

Les obres han consistit en adequar els serveis, l’enllumenat i el paviment de tota la zona, amb el que s’aconsegueix millorar la competitivitat. Ara només falta connectar aquest polígon de Mas Reixac amb la zona logística d’inditex. Per fer-ho es farà un nou vial, finançat per la multinacional gallega, que ajudarà a descongestionar el trànsit del polígon de Mas Roquet i del Puigverd.