radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
El Palafolls renuncia a jugar a la 3a Catalana sinó és al grup de Girona
, / 361 0 0

El Palafolls renuncia a jugar a la 3a Catalana sinó és al grup de Girona

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports El Palafolls renuncia a jugar a la 3a Catalana sinó és al grup de Girona

Fa un mes que la Federació Catalana de Futbol comunicava al Palafolls que hi havia una vacant a la 3a Catalana i que era per a l’equip del nostre municipi, ja que s’havia quedat a les portes de l’ascens directe de categoria.

El club local, que ha patir una profunda remodelació aquest estiu,  havia acceptat l’ascens i ja treballava en la preparació de la propera temporada, però segons expliquen fonts del club, finalment es renunciarà a l’ascens. El motiu; el ball de grups en els que la Federació ha anat posant a l’equip palafollenc, que habitualment ha jugat amb equips de La Selva o el Gironès, i que finalment l’havien enquadrat en un grup amb equips del Barcelonès. Segons Fernando Redondo coordinador del club, això implica desplaçaments més llargs i en poblacions amb més problemes de mobilitat, pel que finalment refusaran l’ascens proposat per la Federació.

Així el primer equip del Palafolls continuarà militant a la 4a Catalana en el grup d’equips de la Selva i el Gironès. Redondo, però, no tanca la porta a pujar encara de categoria. Recorda que la situació actual pot obligar a algun equip a renunciar a la seva plaça a la 3a Catalana, permeten llavors ascendir de nou. La condició que es pugui jugar amb equips de la zona de  Girona.

El primer equip del CD Palafolls estrenarà nou entrenador la propera temporada i la meitat de la plantilla serà nova respecte l’any passat, tot i que en la majoria d’incorporacions són d’antics jugadors del club que havien marxat anys enrera per desavinences amb la directiva.