radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00
Pre-OcupatsDimecres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-18:00
Blanes acull dijous l’Assemblea General del Futbol Català
, / 340 0 0

Blanes acull dijous l’Assemblea General del Futbol Català

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Blanes acull dijous l’Assemblea General del Futbol Català

Es preveu que l’acte aplegarà més de 350 persones i que servirà per concretar la tornada a la competició després de l’aturada per la pandèmia de coronavirus.

L’assemblea és la reunió del màxim òrgan sobirà de la FCF, i reuneix els membres de la junta directiva, membres de diversos estaments federacions, així com presidents i presidents dels clubs de futbol, futbol sala i futbol platja de Catalunya. En aquesta reunió es farà balanç del què ha donat de si la temporada, i es perfilaran les directrius per la següent, la del 2020-2021. Justament per la importància dels temes a tractar, la Federació ha descartat fer la trobada telemàtica i buscar un espai segur en fer l’assemblea.

Davant les previsions d’assistència i de les necessitats actuals de distància per a la prevenció de la covid-19, la trobada es farà a la Ciutat Esportiva Blanes. També s’està preparant i reforçant l’aire condicionat del recinte per aquesta trobada.

Entre els punts que hauran de ser debatuts i, si s’escau, aprovar  hi ha  la distribució del nou calendari de la propera temporada. La FCF ja ha fet públic el nombre d’equips que hi haurà en cada grup de les diferents categories que organitza.

En molts casos, aquests equips es dividiran en dos subgrups i, quan hagin jugat tots contra tots a doble volta, els millors de cada subgrup lluitaran per pujar i els altes per mantenir-se o per no baixar de categoria.