radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Inici » Presenten els llibres de Junqueras i Romeva a Palafolls

Presenten els llibres de Junqueras i Romeva a Palafolls

Cultura Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 477 0

Demà a la tarda la plaça del Fòrum Palatiolo acollirà una doble presentació literària. El pare d’Oriol Junqueras, Artur Junqueras, s’encarregarà de presentar el llibre “Parlant amb tu d’amor i llibertat”, en el que el president d’Esquerra comparteix textos i reflexions que l’han ajudat en els seus dies a la presó.  

Per la seva banda, l’eurodiputada per ERC  Diana Riba, serà també a Palafolls per presentar, en aquest cas, el llibre Esperança i Llibertat, escrit per la parella, Raül Romeva. En aquesta obra l’exconseller d’exteriors, fa reflexions i propostes, sobre la situació actual de Catalunya i del moviment sobiranista.

El president d’ERC a Palafolls, Jordi Pedemonte explica que no és habitual poder prsentar els dos llibres de cop i de comptar amb la presència rellevant dels familiars dels dos dirigents polítics,  a la presó des de fa prop de 3 anys.

La doble presentació es farà a quarts de 8 i anirà a càrrec de l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany i seguint les mesures de prevenció per evitar contagis de la covid 19, amb distància entre els assistents i ponents.

Durant l’acte es podrà adquirir qualsevol dels dos llibres que es presenten