radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Santa Susanna instal·la enllumenat a la seva platja
, / 186 0 0

Santa Susanna instal·la enllumenat a la seva platja

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Santa Susanna instal·la enllumenat a la seva platja

La platja de les Dunes, la més propera a Pineda és un dels espais més usats al municipi per practicar esport, però fins ara no comptava amb il·luminació pública.

Segons explica el consistori, feia anys que es buscava una solució per poder instal·lar enllumenat públic en aquesta zona del municipi i ha estat ara que gràcies a una compra agregada de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) s’ha pogut resoldre el problema.

A la platja de les Dunes s’hi han instal·lat 36 fanals cilíndrics de 6 metres d’alçada, 75 projectors LED de 30 watts i 10 balises de 9 watts. En total s’ha posat llum a un tram d’1 quilòmetre de platja de Santa Susanna. 

El consistori destaca que gràcies a aquesta actuació, s’ha aconseguit reconvertir aquest espai on fins ara no es podia organitzar activitats nocturnes en una zona atractiva, segura i condicionada també per a ús lliure dels ciutadans.

L’actuació s’ha aprofitat per col·locar una 50a de palmeres que li confereixen a l’espai, i en paraules del consistori, un ambient especial, proper i acollidor.