radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 20:00 -21:00

i després

Pre-OcupatsDimarts, 20:30-21:00
Un vessament d’aigua potable obliga a prohibir el bany a la platja de Blanes.
, / 191 0 0

Un vessament d’aigua potable obliga a prohibir el bany a la platja de Blanes.

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Un vessament d’aigua potable obliga a prohibir el bany a la platja de Blanes.

Aquest dimarts al migdia el servei de Protecció Civil de de Blanes, ha hissat la bandera vermella que prohibeix el bany en un tram més proper a la desembocadura de la riera de la Platja de Blanes Centre. 

Un abocament d’aigua potable, procedent d’una canonada de Lloret que s’ha trencat aquest dimarts al migdia, ha obligat a activar els sistemes de protecció i a prohibir el bany a la zona de la desembocadura de la riera de Blanes, a la platja del centre.

Tot i que l’aigua abocada era potable i per tant no hi ha risc de salubritat de la zona de bany, s’ha hagut d’hissar la bandera vermella perque l’aigua abocada ha anat a parar a la riera blanenca barrejant-se amb els seus sediments, fent que al seu desguàs presentés un aspecte sorrenc en el que no és recomanable banyar-se.

La bandera vermella ha onejat al costat de la sortida de la riera, i també s’ha senyalitzat amb la bandera groga de precaució a la part més central de la platja. En canvi, a la part nord, a l’altra extrem de la riera, s’ha mantingut la bandera verda.

Un cop diluïts els sediments aportats a la platja per la riera, ja es va permetre banyar-se a última hora de la tarda, i avui ja oneja la bandera verda.