radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Comarcal Un petit incendi obliga a desallotjar part d’un hotel de Malgrat

Un petit incendi obliga a desallotjar part d’un hotel de Malgrat

COMPARTEIX-HO
, / 584 0

L’incendi d’un escalfador de l’Hotel Europa de Malgrat de Mar, dels pocs que està obert al passeig marítim  enguany,  ha comportat el desallotjament de part de l’edifici. Segons han detallat a l’ACN els Bombers i fonts municipals, el foc s’ha originat al voltant cap a quarts de 4 d’aquest dilluns a la planta soterrada de l’hotel quan uns operaris reparaven les instal·lacions. Una guspira d’aquestes tasques hauria provocat l’incendi i els responsables de l’hotel han començat a evacuar les persones de l’establiment abans que arribessin els serveis d’emergències. Dins l’hotel hi havia prop de 300 persones i el desallotjament ha afectat a tres de les set plantes de l’edifici, un dels hotels més nous del municipi veí.

Sis dotacions dels Bombers han treballat al lloc dels fets per apagar les flames i a les 16.16 h el foc s’ha donat per extingit, moment en què s’ha procedit a les tasques de ventilació.

ACN