radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Policial - Judicial Descoberta una nova plantació de marihuana a Ciutat Jardí

Descoberta una nova plantació de marihuana a Ciutat Jardí

COMPARTEIX-HO
, / 790 0

Policia Local i Mossos d’Esquadra han detingut un home de mitjana edat i de nacionalitat russa acusat de ser el responsable d’una plantació de marihuana en una casa de la urbanització de Ciutat Jardí.

Segons expliquen fonts policials, els agents es van personar a l’immoble alertats per un incendi provocat per la instal·lació elèctrica que estava punxada a la xarxa general.

Un cop a l’immoble es va poder comprovar que en el seu interior hi havia una plantació de marihuana, pel que els agents van demanar la corresponent ordre judicial per accedir a l’interior de l’habitatge.

L’ordre va trigar unes hores, i mentrestant la Policia Local va custodiar la casa per evitar que ningú entrés o sortís de l’immoble fins que es pogués comprovar què hi havia en el seu interior. Quan finalment es va accedir a l’immoble es va comprovar que hi havia prop de 400 plantes de marihuana i que els responsables de la plantació treballaven per habilitar més espai per poder ampliar la producció.

Aquesta operació es va fer fa 10 dies, però s’ha conegut aquest dimecres.

Al juliol es va fer el decomís de més de 650 plantes de marihuana en un altre immoble de Ciutat Jardí, on es va detenir a dues persones. També al mes passat la Policia Local va detenir un altre home a Sant Lluís on cultivava mig miler de plantes.