radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Mobilitat Santa Susanna asfalta la part d’alguns dels carrers de Ciutat Jardí

Santa Susanna asfalta la part d’alguns dels carrers de Ciutat Jardí

COMPARTEIX-HO
, / 332 0

Foto: RP

Alguns dels carrers de la urbanització de Ciutat Jardí han tingut durant temps un paviment desigual. El motiu era la separació del terme municipal de Palafolls i Santa Susanna, que partia en dos el carrer i que, fins aquests darrers dies, feia que hi hagués dos tipus d’asfaltat depenent de la banda del carrer.

Aquests darrers dies, però, l’Ajuntament de Santa Susanna ha estat reasfaltant la part del carrer Lliris que li pertoca al municipi i que fa frontera amb el límit palafollenc, així com part del carrer de la Rosa.

El passat dimecres 22 de juliol, el consistori susannenc va senyalitzar els carrers on s’han dut a terme els treballs per prohibir-hi l’estacionament, restricció que s’ha mantingut en vigor fins a la finalització dels treballs.