radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Parlem en SèrieDivendres, 14:03 -14:30

i després

SendesDivendres, 14:30-15:00
Recta final del campus del Club Patí Palafolls amb Pere Marsinyach, subcampió del món
, / 479 0 0

Recta final del campus del Club Patí Palafolls amb Pere Marsinyach, subcampió del món

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports Recta final del campus del Club Patí Palafolls amb Pere Marsinyach, subcampió del món

La jornada d’avui dijous al campus de patinatge d’aquest estiu del Club Patí Palafolls ha estat especial. Els alumnes han rebut la visita de Pere Marsinyach, subcampió del món de patinatge artístic els anys 2018 i 2019 i amb un palmarès molt notable al llarg de la seva carrera esportiva, i que ha visitat l’activitat per impartir-hi una masterclass.

La visita de Marsinyach aquest matí al campus, que té lloc al pavelló de la Figuerassa, ha servit a les patinadores i patinadors palafollencs per anar una mica més enllà de les rutines que es fan en els entrenaments regulars.

Ho ha explicat el mateix Pere Marsinyach en declaracions a aquesta emissora.

el campus de patinatge d’enguany ha estat marcat per l’afectació del coronavirus, però malgrat tot s’ha pogut celebrar amb una certa normalitat, després d’una temporada en què tampoc el patinatge palafollenc ha pogut escapar-se de les noves circumstàncies que ha imposat la Covid-19.

Anna Massot, presidenta del Club Patí Palafolls, i Joan Bosch, entrenador del club, han fet bona valoració del desenvolupament del campus i esperen que tot plegat pugui continuar de la millor manera possible de cara a l’inici de la nova temporada.

El campus del Club Patí Palafolls posarà el seu punt i final demà divendres.