radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Blanes viurà, malgrat el coronavirus, una Festa Major amb actes arreu del municipi

Blanes viurà, malgrat el coronavirus, una Festa Major amb actes arreu del municipi

Comarcal Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 754 0

Foto: Ajuntament de Blanes

La Festa Major de Blanes ja té pràcticament enllestits tots els actes que, la setmana que ve, tenyiran de color el municipi. Ho faran malgrat l’afectació de la Covid-19, que ha obligat a readaptar una programació de la qual, inevitablement, han acabat caient actes històrics.

Tot i així, durant 3 dies Blanes oferirà diferents activitats culturals de tot tipus per celebrar la seva festa Major. La festa d’enguany comptarà amb sis escenaris repartits a diferents zones i barris de la ciutat, com seran el Passeig de Mar, la Plantera, Can Borell, Ca la Guidó, Mas Enlaire i Mas Borinot; uns actes que seran retransmesos en streaming i que seguiran totes les mesures de prevenció i seguretat per evitar contagis per coronavirus.

Segons ha explicat l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, en declaracions a aquesta emissora, tot plegat vol servir no només per celebrar la Festa Major sinó que també vol servir d’homenatge a les víctimes de la pandèmia i a totes les persones que han lluitat per fer-hi front.

Els actes més populars de la Festa Major de Blanes es faran al Passeig de Mar, lloc on es podrà ubicar un major nombre de públic respectant les mesures de distanciament exigides a nivell sanitari.

Un dels actes més esperats de cada any a la festa blanenca és el Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, que precisament enguany arribava a la 50a edició i que s’ha hagut d’ajornar per l’any vinent. Canosa explica que, malgrat tot, s’ha preparat un llançament de 20 salves des de Sa Palomera per homenatjar a les víctimes de la Covid-19, així com una traca que es llençarà al final de l’últim concert.

La Festa Major de Blanes inclourà, entre altres, cercaviles, actuacions de l’Esbart Joaquim Ruyra i concerts amb grups i artistes locals que es repartiran al llarg dels diferents escenaris, així com es farà també una Nit Jove que, enguany, es trasllada de la platja a la pista de Can Borell.