radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Divendres, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Home Comarcal Malgrat suspèn la fira d’atraccions de la Festa Major de Sant Roc

Malgrat suspèn la fira d’atraccions de la Festa Major de Sant Roc

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 492 0

El coronavirus ja fa mesos que està obligant a la suspensió de moltes de les activitats previstes a nivell cultural al territori, i que tampoc aquest estiu es podran celebrar amb normalitat. Mentre que unes s’han pogut readaptar i programar igualment a l’actual calendari, d’altres han acabat caient de l’agenda. Aquest darrer és el cas de la fira d’atraccions de Sant Roc de Malgrat, que l’ajuntament del municipi ha acabat suspenent a causa de la pandèmia del coronavirus.

Segons asseguren des de la regidoria de Fires, s’ha intentat programar la celebració de la fira fins a l’últim moment, per «intentar donar normalitat» en el moment actual i perquè els més petits i joves tinguessin un espai d’esbarjo. El regidor responsable de l’àrea, Óliver Sánchez-Camacho, ha assegurat que, durant aquests últims mesos, ha estat en tot moment en contacte amb l’organització de la fira.

El regidor, però, afirma que per oferir una fira 100% segura s’havien d’aplicar mesures de prevenció i seguretat «molt complicades de dur a terme», i explica que aquest ha estat el motiu per no tirar-la endavant. Sánchez-Camacho assegura que ha estat una decisió «de mutu acord», ja que el mateix argument també el comparteix l’organització de la fira.

El consistori malgratenc ha informat que s’han emplaçat amb els organitzadors a poder-la preparar l’any que ve.