radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Policial - Judicial Cap de setmana amb 4 detinguts a Palafolls

Cap de setmana amb 4 detinguts a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 1344 0

La Policia Local de Palafolls ha actuat aquest cap de setmana, entre altres, en dos fets que han acabat amb la detenció dels implicats.

D’una banda, aquest passat diumenge, poc després de les 2 del migdia, el cos de seguretat va rebre un avís d’un veí del Camí del Castell que denunciava que 3 individus havien intentat accedir al seu domicili de manera forçosa.

Miguel Ángel Marín, cap de la Policia Local de Palafolls, ha explicat que el veí va donar la descripció de les persones a la patrulla, que va desplaçar-se al lloc i que va acabar localitzantles al voral de la carretera N-II. Marín puntualitza que va ser una temptativa de robatori.

Els 3 nois van ser detinguts i posats a disposició del cos de Mossos d’Esquadra. Aquestes tres detencions no són les úniques practicades pel cos de seguretat palafollenc aquest cap de setmana. El dia abans, dissabte, es va acabar detenint a un conductor que havia estat implicat en un accident de trànsit i que s’havia negat a fer la prova d’alcoholèmia. Tot i que se li va immobilitzar el vehicle, l’individu va ser interceptat dues hores més tard a la carretera B-682, conduint un altre cotxe, i va acabar finalment detingut.

L’home va ser detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit i se li va imputar també un delicte de desobediència als agents de l’autoritat.