radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
L’Ajuntament no preveu, de moment, comptar amb un nou càrrec de confiança
, / 585 0 0

L’Ajuntament no preveu, de moment, comptar amb un nou càrrec de confiança

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » L’Ajuntament no preveu, de moment, comptar amb un nou càrrec de confiança

Fa uns dies s’anunciava la marxa de la persona que, fins fa poc, ostentava les funcions de càrrec de confiança a l’Ajuntament de Palafolls. Segons el govern, aquesta figura era l’encarregada de relacionar-se amb tots els regidors i ajudar en l’organització i planificació interna del consistori.

Ara, amb la marxa de qui exercia el càrrec, el govern palafollenc no es planteja de moment cobrir la vacant. Francesc Alemany, alcalde de Palafolls, explica que valoraran l’opció de comptar amb una altra persona per ocupar aquest càrrec, el qual considera «complex» i pel qual assegura que és «difícil» trobar-hi perfils per ocupar-lo.

Alemany ha explicat que, de moment, es cobriran les tasques que exercia el càrrec de confiança des de la mateixa alcaldia i per part d’altres persones de l’ajuntament; unes funcions que, segons explica Alemany, passen per la gestió i coordinació dels departaments de l’ens municipal, especialment en l’àmbit econòmic i de serveis, així com pel que fa a la gestió interna de l’equip de govern.

Palafolls va aprovar la contractació d’un càrrec de confiança en el que va ser el primer ple de la nova legislatura al consistori, en una sessió celebrada el juliol del passat 2019.