radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
L’Ajuntament de Malgrat de Mar contractarà un director general per coordinar l’activitat
, / 2330 0 0

L’Ajuntament de Malgrat de Mar contractarà un director general per coordinar l’activitat

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » L’Ajuntament de Malgrat de Mar contractarà un director general per coordinar l’activitat

Aquesta setmana ha acabat el termini per presentar les sol·licituds per aspirar a ser el nou director General de l’Ajuntament de Malgrat. Es tracta d’una nova figura que introdueix el govern malgratenc a la recerca d’una persona que s’haurà d’encarregar de coordinar i dirigir l’activitat conjunta dels diversos departaments de l’Ajuntament, vetllant per la coordinació i coherència de la gestió global.

El procés de selecció és un concurs de mèrits, sense la fase d’oposició i les persones que aspiren a ser el nou gerent de l’Ajuntament de Malgrat només cal que presentin un treball d’almenys 30 pàgines en el que desenvolupin un projecte d’organització i de gestió de l’Ajuntament. Un treball que haurà de presentar al tribunal, que també valorarà el seu currículum i farà una entrevista als aspirants.

El nou director General de l’Ajuntament de Malgrat dependrà directament d’alcaldia i tindrà un sou de 95.000€.

En una entrevista a RP, l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, va defensar aquesta nova plaça , i va asegurar que no es tractava d’un càrrec de confiança sinó d’un càrrec directiu. Altres grups municipals a l’oposició, com la CUP, han criticat la creació d’aquesta nova plaça quan s’està privatitzant la gestió de serveis públics com el casal d’estiu municipal.