radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Ensenyament 8 projectes opten als Premis de Treballs de Recerca de Palafolls, que s’entreguen divendres

8 projectes opten als Premis de Treballs de Recerca de Palafolls, que s’entreguen divendres

Ensenyament

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 417 0

A finals de maig s’obria la convocatòria dels 13ns premis de Treballs de Recerca – III Memorial Daniel López, un certamen que cada any organitza Palafolls amb l’objectiu de fer extensible el reconeixement a la comunitat educativa del municipi i posar en valor les competències adquirides per part de l’alumnat al llarg de la seva vida educativa.

Enguany s’han presentat als premis un total de 8 treballs de recerca, 3 més que el curs passat, i d’entre els quals es reconeixeran els que pertanyen a l’àmbit social i els de l’àmbit científic.

La cerimònia d’entrega dels premis es durà a terme aquest proper divendres, 10 de juliol, a dos quarts de 8 del vespre, en un acte al teatre de Palafolls. Tal i com va explicar ahir la cap d’estudis del centre de secundària de Palafolls, Jezabel Palacios, la cerimònia vol servir per poder oferir un comiat als alumnes que canvien d’etapa, encara que sigui sense la possibilitat d’assistència de les famílies.

Com cada any, als Premis Treballs de Recerca s’hi han pogut presentar alumnes que han cursat 2n de Batxillerat a l’Institut de la Font del Ferro de Palafolls, els quals han pogut optar-hi amb treballs individuals o en grup.