radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Més d’una trentena de famílies sol·liciten als ajuts del consistori davant la Covid-19
, / 300 0 0

Més d’una trentena de famílies sol·liciten als ajuts del consistori davant la Covid-19

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Economia Més d’una trentena de famílies sol·liciten als ajuts del consistori davant la Covid-19

Fa gairebé un mes va obrir-se el període per sol·licitar ajuts pels afectats per la crisi derivada de la Covid-19, tant per famílies com per empreses.

Fins aquest divendres, un total de 34 famílies palafollenques han presentat la seva sol·licitud per optar als ajuts, que volen servir per pal·liar la manca o disminució d’ingressos per culpa de l’afectació del coronavirus.

Judit Puig, membre de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, explica que encara hi ha temps per fer la sol·licitud -fins el 15 d’agost-, però que és recomanable fer-ho més aviat que tard per tenir temps suficient per tramitar l’ajut.

De la més d’una trentena de sol·licituds rebudes, ara l’àrea de Serveis Socials farà la comprovació de tots els requisits necessaris per optar a l’ajut, com són ser major de 18 anys o estar emancipat legalment, estar empadronat a Palafolls i haver estat afectat laboralment després de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma.

D’altra banda, segons ha informat l’àrea de Promoció Econòmica del consistori, entorn a una desena d’empreses palafollenques han presentat la sol·licitud per acollir-se a la línia d’ajuts de l’ajuntament. la línia, que compta amb 100 Mil euros d’ajut econòmic, té per objectiu contribuir al manteniment del teixit econòmic i empresarial del municipi afectat per la crisi derivada de la Covid-19.