radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Blanes millora les comunicacions amb bus amb Barcelona

Blanes millora les comunicacions amb bus amb Barcelona

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 473 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Des del passat 1 de juliol, la ciutat veïna de Blanes ha vist ampliats els horaris de l’autobús que uneixen el municipi amb Barcelona.

Arran de l’aplicació de l’estat d’alarma i la conseqüent restricció de la mobilitat, la companyia encarregada del servei ha reduït a un sol viatge diari de dilluns a divendres i dos els caps de setmana. Des d’aquest juliol, però, el servei s’ha ampliat i s’està oferint 6 cops per dia tant d’anada com de tornada, amb horaris des de dos quarts de 5 de la matinada fins a quarts de 5 de la tarda de Blanes a Barcelona, mentre que a l’inversa s’ofereix de de 9 del matí a quarts de 9 de la nit. Pel que fa als caps de setmana i festius també hi ha 6 viatges diaris tant d’anada com de tornada.

D’altra banda, l’Ajuntament de Blanes ha recordat també que el passat mes de juny es va posar en marxa un dels serveis que havia d’entrar en marxa precisament coincidint amb el 16 de març, just quan començava l’Estat d’Alarma. Es tracta de l’autobús de la línia 621, que uneix Blanes amb Barcelona directament, sense aturades a les poblacions que hi ha entre els dos municipis.

L’autobús surt des de Tordera i finalitza el trajecte a l’Avinguda Meridiana de Barcelona, on hi ha l’Estació de Sagrera. Aquest bus directe era una demanda feta pel consistori blanenc després de l’esfondrament dels dos ponts sobre la Tordera arran del Gloria, i havia d’iniciar el servei el passat mes de febrer.