radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Home Comarcal La Brigada Jove de Malgrat comença a treballar

La Brigada Jove de Malgrat comença a treballar

COMPARTEIX-HO
, / 269 0

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Malgrat de Mar ha posat en marxa aquest dimecres el projecte de la Brigada Jove, una iniciativa que s’activa al municipi cada estiu i que busca donar una primera oportunitat laboral remunerada a joves del municipi durant l’època estival.

Aquest cop són 7 els joves que participen en aquest projecte, els quals han estat contractats per 3 mesos a mitja jornada. Enguany, la pandèmia del coronavirus ha fet que els joves centrin la seva feina en tasques de seguretat i prevenció per fer front a la Covid-19.

Segons ha informat l’Ajuntament de Malgrat de Mar, 5 dels joves realitzaran tasques d’informació en l’àmbit del medi ambient i de mesures preventives sobre la Covid-19, com són informar i fer seguiment del compliment de les normes establertes a les platges i a la via pública del municipi, mesures de prevenció de la pandèmia, recollida selectiva, accessos a espais protegits i normativa de platges.

Els altres 2 joves de la brigada faran també, a banda d’aquestes tasques, coordinació de l’equip, i en aquest cas se’ls requereix tenir mínim Batxillerat o cicle formatiu de grau superior.