radiopalafolls.cat


play

Ara fem

SendesDivendres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDivendres, 15:00-18:00
Tres alumnes de l’EMMiD obtenen plaça al Conservatori de Girona
, / 408 0 0

Tres alumnes de l’EMMiD obtenen plaça al Conservatori de Girona

Ensenyament

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Ensenyament Tres alumnes de l’EMMiD obtenen plaça al Conservatori de Girona

Tres dels alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls han aconseguit recentment plaça per cursar estudis al Conservatori de Música Isaac Albèniz de Girona.

En Lluc Carbonell, la Magda Martínez i la Mireia Martínez, alumnes de trompeta, tible i flabiol, han aconseguit superar les proves d’accés de grau professional després de preparar-se durant aquests últims mesos.

David Martínez, responsable de l’EMMiD, ha assegurat que és una bona notícia per l’escola que els alumnes més grans i amb més nivell puguin entrar al conservatori. Aquest accés, que és voluntari, permet als estudiants continuar els seus estudis a més nivell.

Una preparació que s’ha dut a terme durant aquests darrers mesos i que, enguany, ha estat marcada inevitablement pel confinament arran del coronavirus i per les classes telemàtiques.

En aquest sentit, Martínez destaca l’adaptació que s’ha fet per part del professorat de l’escola per poder ajudar als alumnes en la preparació pels exàmens, per la qual cosa ha volgut remarcar l’esforç a l’hora de preparar les sessions i felicitar-los per aquest fet.

Des de l’EMMiD de Palafolls asseguren estar molt satisfets d’aquesta notícia, per la qual l’Ajuntament de Palafolls també ha felicitat tant als alumnes com al professorat per l’esforç i l’obtenció de les places.