radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDilluns, 15:00-17:00
Bosses per promoure el comerç de Palafolls
, / 245 0 0

Bosses per promoure el comerç de Palafolls

COMPARTEIX-HO
Home Economia Bosses per promoure el comerç de Palafolls

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls continua sumant iniciatives a la campanya “Fem Palafolls” per promoure el comerç local entre la ciutadania. Després de la publicació del vídeo en què es donava valor als negocis palafollencs i s’animava a la ciutadania a consumir als establiment del poble, ara l’Ajuntament ha inciat la distribució de bosses de roba reutilitzables per promocionar les compres de proximitat.

Segons ha informat el consistori, es tracta d’un total de 1.500 bosses amb el logotip de la campanya, on es veuen dues fletxes que convergeixen formant una “X”, que apel·la al concepte de “proximitat”.

Les bosses es reparteixen als comerços que han col·laborat en la campanya de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, els quals les regalen als clients que hi compren. El consistori afirma que si l’acció té èxit es faran més bosses per la campanya.