radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Divendres, 17:00-20:00
Home Economia Palafolls estrena la campanya “Fem Palafolls” de suport al comerç local

Palafolls estrena la campanya “Fem Palafolls” de suport al comerç local

Economia

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 221 0

L’Ajuntament de Palafolls ha iniciat aquest divendres la campanya “Fem Palafolls”, impulsada des de l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori amb l’objectiu d’incentivar el comerç local, com a resposta a la crisi derivada de la Covid-19 i que ha afectat directament als negocis del municipi.

La campanya consisteix en un vídeo promocional publicat a les xarxes socials del consistori, en què s’observen imatges del comerç palafollenc en la represa de la seva activitat laboral habitual.

Segons ha informat el consistori, la intenció és que els propers dies es vagin duent a terme més accions per fer créixer la campanya. En aquest sentit, l’Ajuntament de Palafolls ha demanat a la ciutadania que reflexioni sobre si allò que necessita ho pot trobar al municipi abans de sortir a buscar-ho fora.

D’altra banda, el consistori palafollenc ha recordat que fins el 15 d’agost es mantindrà oberta la convocatòria d’ajuts a establiments comercials i famílies. En el cas dels negocis locals, l’ajuntament destinarà 100.000 euros a aquestes subvencions.