radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Divendres, 18:00-19:30
Home Cultura Palafolls oferirà un estiu d’activitats artístiques pels més joves

Palafolls oferirà un estiu d’activitats artístiques pels més joves

Cultura Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 349 0

El grup teatral La Quarta Finestra prepara per a aquest estiu a Palafolls un programa d’activitats pensat per infants i joves de primària, ESO i Batxillerat. La proposta s’ha anomenat “Arts en viu”, i pretén ser un taller d’estiu d’arts escèniques i plàstiques.

Pili Jiménez, una de les responsables del taller, ha explicat a RP que la idea sorgeix de la necessitat d’oferir als joves diferents activitats artístiques perquè puguin tenir un ventall més ampli de propostes a l’estiu.

Els tallers es duran a terme entre els dies 29 de juny i 10 de juliol, de dilluns a divendres, en horari de matí, de 10 a dos quarts de 2 del migdia.

Jiménez explica que la intenció és oferir tres disciplines principals. Hi haurà tallers d’interpretació –sobre personatges, improvisació i interpretació a càmera-, pictòrics –d’escultura, dibuix i pintura i escenografia i PúblicArt- i d’expressió corporal –sobre gest, ritme i moviment.

Tot i que el període de preinscripcions va tancar-se diumenge passat, els responsables dels tallers han explicat que encara poden encabir-s’hi participants, en cas que encara no s’hagin inscrit. Els tallers es faran seguint totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries per fer evitar contagis per coronavirus.