radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 23:25 -00:00

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00-01:00
Home Cultura Demà s’estrena la tercera temporada de “Mira lo que has hecho”, sèrie rodada en part al Castell de Palafolls

Demà s’estrena la tercera temporada de “Mira lo que has hecho”, sèrie rodada en part al Castell de Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 913 0

La plataforma Movistar+ estrena aquest dijous la tercera temporada d’aquesta sèrie de televisió, protagonitzada per Berto Romero i Eva Ugarte. Part del rodatge d’aquesta nova i última temporada es va fer entre els passats mesos d’octubre i novembre al Castell de Palafolls. L’espai va ser escollit pels responsables de la producció gràcies a la inclusió del municipi a la Maresme Film Comission, un organisme que treballa per promoure i facilitar els rodatges audiovisuals a la nostra comarca.

El mateix mes d’octubre passat, l’Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament de Palafolls va rebre una sol·licitud de permís per fer els enregistraments al Castell, per la qual cosa el consistori va demanar un informe a la Generalitat sobre l’estat de conservació de la infraestructura, catalogada com a Bé Cultural d’Interès Nacional, i la viabilitat de dur-hi a terme un rodatge. El Govern català va donar-hi el vistiplau sempre que s’utilitzessin mètodes no invasius i que en cap cas alteressin l’estat actual de les restes de la fortificació.

La sèrie, basada en l’experiència personal de Berto Romero en l’àmbit familiar, ha estat produïda per El Terrat i s’estrenarà demà a la plataforma Movistar+.