radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDilluns, 15:00-17:00
Home Policial - Judicial Un detingut a Palafolls en el desmantellament d’un cultiu de mig miler plantes de marihuana

Un detingut a Palafolls en el desmantellament d’un cultiu de mig miler plantes de marihuana

COMPARTEIX-HO
, / 1848 0

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local han desmantellat al Barri de Sant Lluís de Palafolls una plantació amb prop de 500 plantes cànnabis i han detingut un home de 50 anys acusat de tràfic de drogues, defraudació del fluid elèctric i atemptat a l’autoritat.

Fonts policials expliquen que ahir al migdia una patrulla de paisà dels Mossos eren de patrullatge a Sant Lluís, quan van notar un fort olor de cànnabis que sortia d’un habitatge d’un carrer de la part alta del barri.

En tocar el timbre, ja en companyia dels agents de la Policia Local, es van identificar com a policies i van demanar a l’home que va obrir la porta per la forta olor. L’home es va posar nerviós i va intentar agredir amb la porta a un dels agents i va empentar-ne un altre, pel que va ser detingut al moment per atemptat a l’autoritat.

Una patrulla dels mossos va custodiar l’immoble fins que a la tarda, ja amb ordre judicial, els agents van accedir dins la casa i van descobrir 492 plantes de marihuana de diferents mides. Un tècnic de la companyia electrica va comprovar que el subministrament estava punxat directament a la xarxa, pel que també serà acusat de defraudació de fluif electric.

Després d’endur-se tota la plantació els agents van desmantellar tota la infrastructura. L’home va prestar declaració a la comissaria de Pineda i ha quedat en llibertat a l’espera de passar a disposició judicial.