radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimarts, 22:00 -23:00

i després

Pre-OcupatsDimarts, 22:30-23:00
Es decreten deu dies de dol per les víctimes del Covid-19 arreu de l’Estat
, / 389 0 0

Es decreten deu dies de dol per les víctimes del Covid-19 arreu de l’Estat

COMPARTEIX-HO
Home Salut Coronavirus Es decreten deu dies de dol per les víctimes del Covid-19 arreu de l’Estat

Les banderes dels edificis oficials d’arreu de l’Estat espanyol onejaran durant 10 dies –des d’avui i fins el 6 de juny- a mig pal. Ho faran en senyal de dol per les víctimes que ha deixat i que encara deixa el coronavirus arreu del territori.

El Consell de Ministres va aprovar ahir que durant tot aquest període de dol oficial –el més llarg de la democràcia- les banderes d’edificis públics i vaixells de l’Armada onegin a mitja asta a l’exterior i que tinguin un crespó negre a la punta del pal a l’interior.

A Palafolls, el compliment del decret que dicta aquest oneig a mig pal de les banderes s’ha endarrerit, i ha estat passat el migdia quan el consistori ha baixat les ensenyes.

D’altra banda, el Govern espanyol ha convocat aquest dimecres al migdia un minut de silenci en record dels prop de 27.000 morts per culpa de la Covid-19. A la vegada, l’executiu també ha convidat a fer minuts de silenci als esdeveniments socials, culturals i esportius que es facin per primera vegada un cop superada la crisi sanitària, també després del dol oficial.