radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Societat Un tall deixa sense llum una cinquantena d’abonats a Palafolls i obliga a donar pas als semàfors

Un tall deixa sense llum una cinquantena d’abonats a Palafolls i obliga a donar pas als semàfors

COMPARTEIX-HO
, / 209 0

Foto: RP

Un tall en el subministrament de la xarxa elèctrica ha deixat sense llum a un total de 48 abonats de Palafolls.

Segons informa Endesa, es tracta d’un treball programat per millores a la xarxa elèctrica, i s’ha iniciat a dos quarts de 9 del matí amb la previsió de restablir el servei a partir de dos quarts d’1 del migdia.

Aquesta afectació del subministrament elèctric ha afectat també als semàfors de l’entrada de Palafolls, que han deixat de funcionar i per la qual cosa la Policia Local s’ha vist obligada a donar pas i regular al trànsit de vehicles. Poc després de les 11 del matí s’ha restablert el subministrament elèctric als semàfors, que han tornat a funcionar amb normalitat,