radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Medi Ambient Ja és oberta la deixalleria mancomunada de l’Alt Maresme

Ja és oberta la deixalleria mancomunada de l’Alt Maresme

Medi Ambient

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 261 0

Aquest dilluns va reobrir al públic la deixalleria de Malgrat de Mar, situada al polígon de Can Patalina, i que dona servei als municipis de Palafolls, Malgrat, Santa Susanna i Pineda. L’espai ha reprès l’activitat després que tanqués les seves portes per la crisi sanitària del coronavirus.

Així, des d’aquesta setmana els habitants de Palafolls poden dirigir-s’hi per poder llençar els residus voluminosos, fusta, ferralla, elèctrics o aparells electrònics, així com runa, paper, vidre, embalatge i els considerats com a residus especials. La deixalleria compta amb un total de 22 punts de recollida pels diferents tipus de residus.

Els horaris d’obertura de la deixalleria a particulars, entre els mesos de maig i octubre, són de dilluns a dissabte 10 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre, així com els diumenges de 10 del matí a 2 del migdia.

La deixalleria pertany a la Mancomunitat de l’Alt Maresme per a la Gestió de Residus Sòlids Urbans i del Medi Ambient, un ens local que agrupa els municipis de Palafolls, Malgrat, Santa Susanna i Pineda en matèria de gestió d’escombraries i medi ambient en general.

Pel que fa al servei de recollida a domicili de voluminosos, l’Ajuntament de Palafolls ha informat que, tot i que de moment no s’efectua, s’està treballant perquè es reprengui de cara als pròxims dies.