radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Societat Investiguen dos vigilants de Rodalies per una suposada agressió a un passatger a Calella

Investiguen dos vigilants de Rodalies per una suposada agressió a un passatger a Calella

COMPARTEIX-HO
, / 296 0

Renfe ha expedientat i apartat del seu servei a dos vigilants de seguretat dels combois després que agredessin, de forma violenta i sense motiu aparent, un passatger que no duia mascareta. Els fets van tenir lloc aquest diumenge a l’alçada de Calella i van ser enregistrats en vídeo i denunciats per diversos passatgers.

Segons indiquen diversos mitjans, dos vigilants de seguretat van dirigir-se a un passatger que es trobava assegut sol en un dels compartiments per requerir-li perquè no portava posada la mascareta. La discussió hauria pujat de to i els dos agents van intentar reduir el passatger.

Els passatgers d’un altre vagó van apropar-se i van recriminar als agents les formes de la seva actuació, i un d’ells va amenaçar en estirar l’anella d’emergència per aturar el tren.

Renfe ha assegurat que els dos agents de seguretat “han estat apartats immediatament del servei”, i ha afirmat que se’ls ha obert un expedient. La companyia ha dit que “no toleren ni toleraran accions d’aquest tipus” als seus trens.