radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Policial - Judicial La Policia Local decomissa 40 plantes de marihuana a Ciutat Jardí

La Policia Local decomissa 40 plantes de marihuana a Ciutat Jardí

COMPARTEIX-HO
, / 840 0

Foto: Policia Local de Palafolls

En una operació policial duta a terme aquesta setmana passada, el cos de la Policia Local de Palafolls va comissar prop d’una quarantena de plantes de cànnabis d’una casa de la urbanització de Ciutat Jardí.

Segons ha explicat el cap del cos palafollenc, Miguel Ángel Marín, uns agents de la policia van anar al domicili requerits per un altre assumpte, i allà van notar una forta olor de marihuana. Amb el permís del propietari els agents van accedir a l’immoble, on van trobar les plantes en diferents estats de creixement i tot el material necessari pel cultiu de la droga.

Segons ha explicat Marín, es va procedir al decomís de les plantes de cànnabis i del material per la producció. Marín puntualitza que, en aquest cas, la policia sí que es va endur la troballa, tot i que en altres casos es deixa allà a requeriment judicial.

La Policia Local de Palafolls ha informat que, tot i que el responsable de plantació no va ser detingut, sí que va quedar imputat per tinença de substàncies estupefaents.