radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Policial - Judicial Palafolls ha registrat, fins avui, més de 400 denúncies per incompliment de l’estat d’alarma

Palafolls ha registrat, fins avui, més de 400 denúncies per incompliment de l’estat d’alarma

COMPARTEIX-HO
, / 818 0

Ja fa dos mesos des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma decretat pel Govern espanyol, que des mitjans del mes de març limita la mobilitat de la ciutadania a casos concrets, entre altres mesures, per tal de fer front a la propagació del coronavirus.

Tot i que, durant les últimes setmanes, s’han anat flexibilitzant mesures –dilluns, a més, està previst que Palafolls pugui passar a la fase 1 de la desescalada- el nombre de denúncies interposades per la Policia Local per incompliment de l’estat d’alarma ha anat in crescendo. Només fins avui s’han interposat un total de 411 denúncies a persones que incomplien la normativa.

Segons dades del cos palafollenc, fins avui s’han identificat més de 3.700 persones i més de 3.300 vehicles.

D’altra banda, a Blanes, el nombre d’actes-denúncia interposades a persones que incomplien el que estableix l’estat d’alarma és, segons les últimes dades facilitades pel consistori, és de 1.422. L’Ajuntament puntualitza que, durant els primers dies d’estat d’alarma, la major part de les actes-denúncia van ser per incompliments d’establiments que tenien la persiana aixecada i no eren de primera necessitat, per la qual cosa no podien obrir al públic.

En total, a Blanes s’han identificat fins avui més de 12.700 vehicles i més de 8.300 persones. Durant aquests dos mesos, a aquesta ciutat veïna s’hi han efectuat dues detencions directament relacionades amb l’estat d’alarma.

A Malgrat, la xifra de denúncies interposades fins avui i des de l’inici de l’estat d’alarma és similar a Palafolls; en total, se n’han registrat 408.