radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00
Pre-OcupatsDimecres, 14:30 -15:00

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-18:00
Home Mobilitat Palafolls repetirà la pacificació de carrers aquest cap de setmana

Palafolls repetirà la pacificació de carrers aquest cap de setmana

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 427 0

L’Àrea de governació preveu repetir l’experiència d’alliberar de trànsit algunes vies del municipi per facilitar així espais més amplis als palafollencs que surten al carrer a la seva franja horària.

Així tant dissabte com diumenge la Policia Local tallarà la circulació de vehicles al carrer Major, i a l’encreuament de l’església amb Francesc Macià i av Costa Brava, al carrer Ferrer i Guardia (entre les dues escoles) i al tram corresponent a la plaça de la Fassola del carrer Folch i Torres, a Sant Lluís.

La principal novetat és que aquest cap de setmana no es tallarà el camí del Roig, el més proper a la biblioteca, sinó que es tallarà la ribera de la Burgada des de Sol Roig a Mas Pinell.

Aquest canvi vol afavorir la continuïtat de la plaça de les valls d’Ax i el parc Francesc Macià.

Aquesta mesura vol evitar que es concentrin moltes persones als principals camins i espais de vianants durant les franges que es permet sortir de casa.

Des que s’ha relaxat el confinament és habitual trobar molta gent aprofitant les franges per fer esport o passejar es alguns espais del municipi com camins i zones més dissenyades pels vianants. Amb el cap de setmana hi pot haver més afluència de persones i per això s’ha decidit habilitar espais sense cotxes.