radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Cultura El concurs MOSCA d’enguany ja escalfa motors

El concurs MOSCA d’enguany ja escalfa motors

Cultura

2 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 579 0

El concurs musical MOSCA de Palafolls ja ha començat els preparatius per l’edició d’enguany. Es tracta del certamen que busca promocionar la creació musical entre la població i donar a conèixer grups de música entre els joves.

Organitzat per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls, el MOSCA ja ha obert període d’inscripcions per les bandes i propostes musicals que vulguin presentar-s’hi i que vulguin optar a ser un dels 3 grups que tocaran a les barraques de l’AlterFesta del setembre.

Albert Muñoz, tècnic de Joventut del Local Jove Can Batlle de Palafolls, explica que el concurs arriba aquest any a la seva 4a edició amb la intenció de millorar, com fa any rere any, i en destaca l’atractivitat dels premis.

Com és habitual, el concurs tindrà una primera fase d’inscripcions, fins el proper 19 de juny. El 4 de juliol es farà un concert de 40 minuts per a cada grup participant a la plaça de Poppi, del qual sortiran els 3 grups guanyadors. Durant el concert es duran a terme 3 tipus de votacions. D’una banda, la presencial, en què podran votar els assistents al concert; d’altra banda, una votació online, a través de les xarxes socials del Local Jove Can Batlle, i per últim una votació de l’organització. De cadascuna de les votacions en sortirà un dels tres grups que acabaran tocant a l’AlterFesta.

Muñoz admet que la situació actual d’excepcionalitat per culpa del coronavirus podria fer canviar de plans a l’organització del MOSCA i haver-lo d’adaptar a les circumstàncies, sense descartar un format virtual en cas que no pugui realitzar-se de forma presencial.

El concurs no posa límit al nombre de membres que componen el grup, el qual ha de comptar amb un representant –que pot ser un d’aquests mateixos membres-, i que pot ser de l’estil musical que es vulgui. Per participar-hi cal lliurar, en format físic o per correu electrònic 3 temes gravats per poder entrar al concurs –bé sigui en àudio o en vídeo, i admetent-se també la gravació d’un assaig.

Per inscriure’s cal omplir la fitxa d’inscripció disponible al web de l’Ajuntament de Palafolls o al mateix Local Jove Can Batlle, on caldrà entregar-la de nou omplerta juntament amb una fotocòpia del DNI de tots els components del grup i les 3 cançons.

Per a més informació es pot contactar amb Can Batlle o bé amb l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls.