radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25 -22:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Salut Coronavirus La iniciativa Activa’t i Suma Maresme La Selva recapta 665 euros per lluitar contra el coronavirus

La iniciativa Activa’t i Suma Maresme La Selva recapta 665 euros per lluitar contra el coronavirus

COMPARTEIX-HO
, / 464 0

Foto: Gesport

La iniciativa, que animava a la ciutadania a sumar hores fent esport a dins o fora de casa, va aconseguir recaptar diumenge passat un total de 665 euros, que han estat donats a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva per tal de lluitar contra la Covid-19.

Noelia Pastor, directora de Gesport, empresa organitzadora de l’activitat, va entregar aquest dijous al matí al director de Gestió i Finances de la Corporació, Santi Cardona, un xec amb la recaptació recollida per la iniciativa.

En total, la iniciativa va aconseguir reunir a una dotzena d’entitats i clubs de les comarques que, durant tot el dia, van dedicar-se a oferir un programa d’activitats amb classes en directe de diverses disciplines obertes a tot el públic.

En total, van participar en la iniciativa un centenar de persones, que van anar sumant hores fent qualsevol de les disciplines proposades, com podia ser córrer, ciclisme, caminar, escalada, fitness, crossfit, canicros, ioga, zumba o ball.

Els beneficis obtinguts per la iniciativa “Activa’t i Suma Maresme la Selva” es destinaran íntegrament a la Corporació de Salut Maresme La Selva, que els utilitzarà per la compra de material de protecció per fer front al coronavirus.