radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00-01:00
Home Comarcal Malgrat adjudica les obres per reparar el camí paral·lel a la Tordera, malmès per les pluges

Malgrat adjudica les obres per reparar el camí paral·lel a la Tordera, malmès per les pluges

COMPARTEIX-HO
, / 412 0

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat aquesta setmana l’adjudicació de les obres de reparació del camí que transcorre paral·lel al riu Tordera i que va quedar malmès pel desbordament de la nit de dimarts de la setmana passada.

La crescuda del riu va provocar despreniments de la mota del riu i, conseqüentment, un gran esvoranc fins al camí. el consistori informa que el tram afectat té una longitud de 25 metres, i calcula que els treballs per arreglar-lo tindran un cost d’entorn als 24 Mil euros.

El camí afectat permet l’accés, des de la carretera BV-6001, als camps agrícoles del Pla de Grau propers i a dos càmpings. Les obres de reparació han estat adjudicades a l’empresa Obres i Paviments Brossa S.A.