radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimarts, 18:00-19:30
Inici » Roig i Jalpí encara la recta final

Roig i Jalpí encara la recta final

Obres

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 304 0

Després d’haver aplicar l’última capa d’asfaltat, aquest dijous els operaris de les obres de reforma del carrer Roig i Jalpí de Palafolls faran la nova senyalització horitzontal de la via. És l’últim pas abans de poder reobrir la via a la circulació.

Es preveu, doncs, que en els propers dies es pugui reobrir aquest carrer després de més de 4 mesos d’obres. Els treballs es van iniciar a principis de desembre i han patit diferents entrebancs.

Els primers van ser administratius, que van obligar a prémer l’accelerador abans de les festes de Nadal. Mentre s’han executat les obres, hi ha hagut imprevistos que s’han hagut de solucionar, com ara les millores al clavegueram del carrer. El temporal Gloria també va afectar els treballs i, més recentment, la pandèmia del coronavirus van obligar a aturar les obres públiques durant els 15 dies de confinament més estricte. A la represa dels treballs només mancava una capa d’asfaltat i la senyalització que aquests dies s’acabarà.

A tot plegat també cal sumar-hi que el nou govern municipal va decidir canviar el projecte que havia aprovat l’anterior consistori per abaratir el cost de l’actuació.

El pressupost d’aquesta actuació al carrer Roig i Jalpí és de 360 mil€, i comptava amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.