radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Salut La donació de sang a Palafolls es trasllada dissabte al Casal d’Avis i amplia horaris

La donació de sang a Palafolls es trasllada dissabte al Casal d’Avis i amplia horaris

Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 306 0

De nou, la campanya del Banc de Sang fa parada aquest proper dissabte a Palafolls. Aquest cop, degut a les circumstàncies que ha imposat el coronavirus, la donació de sang canviarà alguns aspectes del seu desenvolupament.

Després que, el passat desembre, les donacions a Palafolls es traslladessin al MiD, que va prendre el relleu al CAP de salut com a nou emplaçament de la campanya, ara torna a canviar d’espai. Aquest dissabte, doncs, el Casal d’Avis serà el nou lloc on els palafollencs i palafollenques podran fer les seves donacions, amb reserva prèvia al web donarsang.gencat.cat.

En el marc de l’actual situació d’excepcionalitat per la pandèmia de la COVID-19, la donació es farà seguint les mesures de precaució i seguretat necessàries. En aquest sentit, es demanarà als donants que es rentin les mans, hauran d’omplir el qüestionari habitual de les donacions amb un boli d’un sol ús o bé portant el full omplert de casa (es pot descarregar al web donarsang.gencat.cat/formulari), i se’ls prendrà la temperatura.

A més de canviar la localització de l’emplaçament, la donació de sang d’aquest dissabte també amplia els horaris. Aquest cop es faran donacions en horari de matí, de dos quarts de 10 a dos quarts de 3, i també a la tarda, de 5 a dos quarts de 9.