radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Salut Coronavirus Busquen roba estampada per poder confeccionar mascaretes pels infants

Busquen roba estampada per poder confeccionar mascaretes pels infants

COMPARTEIX-HO
, / 729 0

Des de la xarxa de persones cosidores voluntàries de Palafolls continuen confeccionant mascaretes per la població. La setmana passada el consistori va començar a fer el repartiment casa per casa, i des del grup de persones voluntàries s’està buscant ara teles de colors o amb estampats divertits per fer mascaretes de talles petites pels més menuts del municipi.

Els voluntaris han fet una crida a empreses o particulars que puguin cedir-los material per confeccionar les proteccions perquè es posin en contacte amb ells o amb l’ajuntament.

El consistori va començar aquesta setmana passada a repartir mascaretes pels diferents barris i urbanitzacions de Palafolls, amb un procediment que, tot i ser més lent del previst, l’Ajuntament s’assegura que és més efectiu.