radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDivendres, 15:00-17:00
Home Salut Coronavirus L’Hospital de Blanes registra més altes acumulades que la xifra de pacients ingressats

L’Hospital de Blanes registra més altes acumulades que la xifra de pacients ingressats

COMPARTEIX-HO
, / 482 0

Segons dades d’aquest dimecres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el nombre acumulat de pacients afectats per coronavirus que han estat donats d’alta a l’Hospital Comarcal de Blanes supera el de persones ingressades per la COVID-19. En aquest sentit, en les últimes hores 4 persones han abandonat l’hospital, sumant-se al nombre acumulat de 38 persones donades d’alta, i per tant una xifra més alta que els 32 pacients que segueixen ingressats al centre hospitalari.

D’altra banda, a l’Hospital Sant Jaume de Calella hi ha actualment un total de 27 pacients ingressats per coronavirus, i en les darreres hores s’hi ha registrat un nou ingrés. Paral·lelament, al centre calellenc s’hi van donar 3 altes. En total, doncs, entre els dos centres hospitalaris que gestiona la CSMS, s’hi comptabilitzen 59 persones afectades per la COVID-19, amb 81 professionals sanitaris afectats.

Segons les últimes dades, a la Regió Sanitària de Girona, on s’hi inclouen els dos hospitals de la nostra zona, els casos confirmats de coronavirus són 1.941, gairebé un centenar més que en l’anterior actualització. El nombre de pacients en estat greu és de 91, amb un total de 625 persones hospitalitzades. D’altra banda, en les últimes hores s’han registrat 33 noves defuncions per la COVID-19.