radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDivendres, 15:00-17:00
Home Salut Coronavirus L’Ajuntament repartirà mascaretes casa per casa a partir de la setmana que ve

L’Ajuntament repartirà mascaretes casa per casa a partir de la setmana que ve

COMPARTEIX-HO
, / 2167 0

Des de fa ja alguns dies, prop d’un centenar de cosidores estan confeccionant milers de mascaretes higièniques a casa seva amb material donat per empreses i particulars. Són mascaretes que es poden rentar i planxar pel que són reutilitzables.

L’objectiu és arribar a les 25.000 mascaretes en els propers dies ja que l’Ajuntament preveu repartir-ne casa per casa. D’aquesta manera es vol evitar que els ciutadans hagin de sortir per anar a buscar-ne.

Ho explica Susanna Pla, primera tinent d’alcalde de Palafolls.

Aquests elements de protecció no es lliuraran a l’Ajuntament, sinó que es portaran casa per casa i segons el nombre d’habitants de cada llar. D’aquesta manera es vol evitar que els ciutadans hagin de sortir per anar a buscar les mascaretes.

Són mascaretes tèxtils no aptes per a ús sanitari ni hospitalari, tot i que són útils per a una lleugera protecció complementària a d’altres mesures de seguretat com el distanciament social o els guants per a aquelles persones que han de seguir treballant o han de sortir a comprar.