radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Assumptes Interns
Marc Ferri
Dimecres, 14:00 -15:00

i després

Pre-OcupatsDimecres, 14:30-15:00
Home Obres Paralitzades les obres de pont ferroviari sobre la Tordera

Paralitzades les obres de pont ferroviari sobre la Tordera

Obres

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 566 0

El cessament de l’activitat no essencial, decretat fa uns dies pel govern espanyol, ha suspès les obres de reconstrucció del pont ferroviari sobre el riu Tordera.

Només feia un mes que havien començat les obres del pont esfondrat parcialment el passat gener, per culpa del Gloria.

ADIF preveia tenir enllestit el pont a finals d’any, després de 10 mesos de treballs, però el gestor ferroviari ja anuncia que els treballs suspesos ajornaran la posada en marxa del servei total de la línia de rodalies R1, tot i que s’intentarà recuperar el temps perdut. Actualment els trens inicien i acaben el trajecte a l’estació de Malgrat de Mar i es cobreix el tram afectat entre Malgrat i Blanes amb un servei de bus.

D’altra banda, i en un principi, sí que es mantindrien les obres de construcció del nou pont per a vehicles i vianants, ja que aquests treballs estan declarats d’emergència i podrien continuar tot i no ser una activitat essencial. Tot i així, un equip d’aquesta emissora s’ha desplaçat aquest matí fins al punt de les obres i, en aquell moment, no s’hi observava cap activitat ni tampoc hi havia cap persona treballant-hi.

La Generalitat preveia inicialment que les obres d’aquest nou pont de la carretera entre Malgrat i Blanes, de 13m d’amplada i 220m de longitud, acabessin a finals d’any.

Es calcula que diàriament passaven per aquest pont uns 8.000 vehicles diaris.