radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Comarcal Busquen els autors de dos robatoris en farmàcies de Blanes i Malgrat amb un cotxe també robat

Busquen els autors de dos robatoris en farmàcies de Blanes i Malgrat amb un cotxe també robat

COMPARTEIX-HO
, / 762 0

Els Mossos d’Esquadra estan investigant les accions d’una banda de lladres que, la nit de dilluns, va aconseguir endur-se el botí de dues farmàcies després d’haver sostret un vehicle d’un concessionari de Girona.

Segons ha informat l’ACN, el primer dels robatoris es va produir a quarts de 10 de la nit en un negoci de cotxes de la capital gironina, on els individus van trencar-ne els vidres i van endur-se’n un dels vehicles, que utilitzarien pels dos següents actes.

La banda va desplaçar-se a Blanes, on pels volts de les 10 de la nit van encastar el vehicle contra una farmàcia del carrer de l’Alhambra, a Mas Borinot. Segons es pot observar en imatges enregistrades per alguns testimonis, en aquest intent de robatori hi van participar almenys 3 persones, que van encastar el cotxe –un Audi 4 de color blanc- i van accedir a l’interior del negoci per robar-hi, tot i que algunes fonts indiquen que no haurien aconseguit endur-se’n cap botí. Un cop fora, els individus van fugir amb el vehicle en direcció a Lloret.

El segon robatori, segons han indicat també fonts policials, va produir-se una estona més tard a Malgrat de Mar, on la banda va aconseguir robar d’una altra farmàcia el caixer de pagament automàtic, valorat en uns 12.000 euros, i que contenia efectiu a l’interior.

Segons apunten alguns mitjans, després de robar a les dues farmàcies els lladres van abandonar el vehicle al camí Ral de Sils, i va aparèixer en flames sota un pont de l’AP-7, prop de la mateixa localitat, a quarts de quatre de la matinada.

Ara, l’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra de Girona està a càrrec de la investigació, sobretot a partir de les càmeres de videovigilància del concessionari d’on la banda va robar el vehicle utilitzat en els robatoris.

 

Radio Palafolls / ACN