radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDivendres, 15:00-17:00
Home Salut Coronavirus Inditex no atura la seva activitat però reajusta els horaris de les plantilles

Inditex no atura la seva activitat però reajusta els horaris de les plantilles

COMPARTEIX-HO
, / 376 0

Després de l’enduriment de l’estat d’alarma decretat pel Govern espanyol, diversos sectors econòmics s’han vist obligats a aturar la seva activitat professional.

En el cas dels centres logístics que la multinacional gallega Inditex té als polígons de Palafolls i Tordera, l’activitat es manté en marxa. Segons explica Ràdio Tordera, el sindicat CCOO assegura que fa una setmana l’empresa va acollir-se a l’article 4 del punt 24 del Reial Decret, que estableix la distribució del comerç en línia i que permet imposar els serveis mínims i l’obertura dels centres.

Malgrat tot, des del sindicat informen que, després de diverses reunions, s’ha acordat amb la companyia que les plantilles tinguin uns màxims de jornades. es tracta d’horaris que van de les 8 a les 12 hores setmanals, amb la garantia que es percebrà el 100% del sou i que no es recuperaran les jornades no treballades.

D’altra banda, des del sindicat es va tornar a insistir en la demanda de material de protecció com guants i màscares pels treballadors de l’empresa, i des del torn nocturn del passat dimarts aquest material es va posar a disposició dels empleats.