radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -17:00

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Home Salut Coronavirus Iniciatives ciutadanes i socials continuen actuant voluntàriament per repartir material als sanitaris

Iniciatives ciutadanes i socials continuen actuant voluntàriament per repartir material als sanitaris

COMPARTEIX-HO
, / 203 0

Durant aquests dies continuen fent-se públiques iniciatives sorgides del teixit associatiu i social per abastir de material de protecció el personal dels centres de salut i sociosanitaris.

Una d’aquestes és la del Consell per la República de Palafolls, que durant aquests dies està duent a terme diverses accions de repartiment d’equips de protecció individual. La seva acció s’emmarca en el treball en xarxa que estan fent conjuntament amb altres organismes d’arreu del territori.

Durant aquests últims dies, l’entitat ha repartit bates impermeables a la Residència Pinya de Rosa de Palafolls, així com gel hidroalcohòlic i màscares amb teixit barrera a l’Hospital Sociosanitari de Lloret i a l’Hospital de Blanes, entre altres.

A banda, el repartiment solidari de material també s’ha produït en els darrers dies per part de la Cooperativa Agrària de la Baixa Tordera, que ha fet un donatiu de 750 mascaretes al Geriàtric de Palafolls.