radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-17:00
Home Salut Coronavirus L’Ajuntament neteja l’aire de comerços i residències amb màquines d’ozó

L’Ajuntament neteja l’aire de comerços i residències amb màquines d’ozó

COMPARTEIX-HO
, / 390 0

 

La Policia desinfecta el geriàtric de Palafolls

Les tasques de prevenció davant del coronavirus inclouen diverses accions de neteja dels carrers i espais públics i privats del municipi. Aquesta neteja, però, s’ha començat a aplicar també a l’aire, i és per això que el consistori palafollenc ha adquirit 4 màquines generadores d’ozó que serveixen per fer aquesta tasca.

Les màquines s’utilitzen en dependències municipals, com la comissaria de la Policia Local, l’Àrea de Serveis Socials o l’edifici consistorial, però també s’estan utilitzant en espais comunitaris com el Geriàtric de Palafolls i a la residència Pinya de Rosa d’ASPRONIS, ja que són espais que acullen persones vulnerables i col·lectius de risc.

Aleix Freixa és regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls.

Les màquines generadores d’ozó, de les quals s’encarrega la Policia Local, es posen marxa dins dels espais durant uns 15 minuts i serveixen per netejar i desinfectar l’aire. Segons ha informat l’Ajuntament, es disposa de dues unitats de dimensions més grans i també de dues de mida més reduïda, pels vehicles de la policia o la brigada municipal.

A banda de la utilització d’aquests aparells en dependències municipals i en les residències per gent gran, l’Ajuntament també ha començat a posar-les a disposició dels comerços, amb l’objectiu de protegir la salut tant dels treballadors del negoci com dels clients.

Les màquines generadores d’ozó són una mesura més de neteja i desinfecció que se suma a les actuacions que es van duent a terme per combatre la propagació de la CoVid-19 i disminuir el màxim possible el risc de contagis al nostre municipi.