radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Salut Coronavirus Malgrat registra una nova disminució del moviment de vehicles

Malgrat registra una nova disminució del moviment de vehicles

COMPARTEIX-HO
, / 520 0

Foto: Policia Local de Malgrat de Mar

El municipi veí de Malgrat de Mar ha tornat a registrar una disminució en el moviment de vehicles que entren i surten del municipi, i que queda palès a través del que mostren les càmeres de videovigilància situades en diversos accessos del municipi.

L’última dada mostra com, en una setmana, el moviment de vehicles ha disminuït dels pràcticament 10.900 el passat dilluns 23 de març als encara no 8.400 ahir, dia 30 de març. Es tracta d’una disminució del 23% en només una setmana, especialment motivada per l’aplicació del nou decret que estableix que només treballin les persones que fan serveis essencials.

La dada actual encara mostra una diferència més notable si es compara amb les xifres de moviment que es registraven el dilluns 2 de març a Malgrat, fa pràcticament un mes. Llavors la xifra del moviment de vehicles que entraven i sortien del municipi se situava per sobre dels 40.800, un volum de trànsit gairebé 4 vegades superior a l’actual.

El mateix cos de la Policia Local de Malgrat ha estat realitzant aquests dies controls a diferents punts de la població per evitar desplaçaments innecessaris d’entrada i sortida, i aquest dissabte van informar que, tot i que es detectava poca circulació, es van denunciar 3 casos d’incompliments.

Elaboració: RP