radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -17:00

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Home Salut Coronavirus Continuen les sessions de contacontes per streaming de la Biblioteca de Palafolls

Continuen les sessions de contacontes per streaming de la Biblioteca de Palafolls

Coronavirus Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 556 0

A les 11 d’aquest matí la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls ha ofert la primera sessió de contacontes #joemquedoacasa d’aquesta setmana, una de les múltiples iniciatives engegades aquests dies per fer front a l’obligat confinament.

La sessió, que s’ha retransmès per streaming a través de l’Instagram Live de la biblioteca (@bibliopalafolls), ha anat a càrrec de Gisela Llimona, i ha portat als oients al món dels animals.

La sessió d’avui ha encetat una setmana en què s’oferiran dues sessions més de contacontes. La següent serà el proper dimecres, també a les 11 del matí, i girarà entorn a contes que ens permetran viatjar a la lluna. L’última, prevista per divendres a la mateixa hora, oferirà “una altra manera d’explicar i viure els contes”.

Paral·lelament a les sessions que s’ofereixen a la biblioteca, des del centre també s’anima a la ciutadania a participar-hi de forma activa, perquè en sigui protagonista. D’aquesta manera, es fa una crida a les famílies perquè facin una gravació del conte que escullin i que la pengin a Instagram etiquetant a la Biblioteca Enric Miralles –amb el compte @bibliopalafolls- i utilitzant els hashtags #joemquedoacasa #eduquemenfamília #palafolls i #contesconfinats.

La iniciativa Contacontes #joemquedoacasa s’emmarca dins el projecte Educació 360 – Educació a temps complet, i que l’Ajuntament de Palafolls inclou dins de la iniciativa de Vila Educadora.