radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Inici » Inditex rebutja subministrar mascaretes als treballadors de les plantes de Palafolls i Tordera

Inditex rebutja subministrar mascaretes als treballadors de les plantes de Palafolls i Tordera

COMPARTEIX-HO
, / 868 0

Així ho haurien corroborat els sindicats CCOO i UGT. La petició, segons explica Ràdio Tordera, va sorgir del comitè d’empresa després de conèixer la donació de la companyia a la sanitat pública. Segons indicarien els sindicats, Inditex al·lega que no té aquest material de protecció i que els guants i mascaretes protectores no són obligatoris en l’activitat dels treballadors de l’empresa.

Segons CCOO, l’empresa hauria accedit a replanetjar-se el lliurament d’equips protectors als treballadors quan finalitzi la demanda actual de la sanitat pública, però en aquests moments afirma que no es pot comprometre a lliurar el material.

Per la seva banda, el sindicat CGT hauria informat als treballadors que l’empresa està pendent dels canvis que puguin produir-se en les recomanacions que fa el Ministeri de Sanitat, tot i que de moment es continua sense demanar la utilització de la protecció.