radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Salut Coronavirus Donen la primera alta a un dels afectats per coronavirus a Palafolls

Donen la primera alta a un dels afectats per coronavirus a Palafolls

COMPARTEIX-HO
, / 463 0

Es tracta d’un veí del Caravàning de Sant Genís que va donar positiu la setmana passada. D’altra banda, el primer contagiat a Palafolls continua ingressat a Can Ruti, però evoluciona favorablement, segons ha explicat la Fundació ASPRONIS, gestora del centre Pinya de Rosa de Palafolls d’on és usuària la persona afectada.

Preciasment, aquest proper cap de setmana finalitza l’aïllament dels 11 usuaris de la residència Pinya de Rosa i els 6 cuidadors que havien estat en contacte amb l’usuari afectat. Segons ha informat la fundació, cap d’ells ha presentat simptomatologia.

D’altra banda, a principis d’aquesta setmana es va donar l’alta a l’usuari de Centre Especial de Treball que ASPRONIS té a Malgrat, i que va ser el primer contagi detectat en aquest municipi veí.